donderdag 18 februari 2010

Mystery shopping onderzoek bij banken; ‘Toegankelijkheid van duurzame beleggingsproducten’

In samenwerking met Measure Minds heeft de VBDO (Vereniging van Belegggers voor Duurzame Ontwikkeling, www.vbdo.nl) een mystery shopping onderzoek uitgevoerd naar de toegankelijkheid van duurzame beleggingsproducten. Het rapport wordt op 18 februari 2010 gepresenteerd op het hoofdkantoor van ABN Amro in Amsterdam. Over de resultaten later meer. Zie ook www.vbdo.nl. Voor meer informatie over mystery shopping onderzoek bij banken kunt u contact met Measure Minds opnemen. Bel 035-6989898 of mail naar info@measureminds.nl.

Measure Minds is een onderzoeksbureau dat zich bezighoudt met mystery shopping onderzoek, klanttevredenheidsonderzoeken en alles met betrekking tot het in kaart brengen en verbeteren van serviceniveau & klantgerichtheid. Actief in o.a. de financiële sector, retail, horeca en non-profitsector.

Measure Minds draagt graag bij aan een duurzame samenleving en heeft de VBDO ondersteund bij de uitvoering van het mystery shopping onderzoek bij de banken. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.measureminds.nl

Geen opmerkingen: